cancel
KLIP/KLIM/KLIC graafmeldingen
west

KLIP/KLIM/KLIC

Graafmeldingen? Laat u ontzorgen door ons.

Met ons SaaS-platform verzorgen wij de automatische beantwoording van graafmeldingen in België en Nederland voor kabel- en leidingseigenaren.  Een gebruiksvriendelijke oplossing met een geïntegreerde rapportagetool om onze klanten de nodige inzichtelijke informatie te verschaffen.

Let's connect


Betaalbaar

Met onze keuze voor een SaaS (Software as a Service) oplossing bieden wij een betaalbaar alternatief zonder verrassingen. Door gebruik te maken van open-source software, kunnen wij een hoogstaand kwalitatief product aanbieden aan een scherpe prijs.

Eenvoudig

Wij converteren en laden uw data op in de verschillende portalen (KLIP,KLIM of KLIC). U configureert het systeem naar wens. Van volledig automatisch tot volledig manueel. Bij manuele afhandeling worden alle openstaande planaanvragen gecentraliseerd en kan u simpelweg aangeven of uw kabels en/of leidingen al dan niet gelegen zijn in de aanvraagzones.

Zorgeloos

Een volledig automatische afhandeling van planaanvragen geeft u de garantie dat u ten allen tijde voldoet aan de regelgeving. Uw informatie wordt volgens de vooropgestelde specificaties en binnen het wettelijk tijdskader afgeleverd aan de verschillende portalen.

Veiligheid

Wij maken gebruik van SSL en de meest recente libraries om de veiligheid van data te garanderen. Bovendien kunnen we desgewenst 2FA aanbieden met Google Authenticator. Alle acties worden gelogd in een audit-log zodat u steeds de historiek van een planaanvraag kan nagaan.